Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسگر گفت: اسناد درباره بقیع زیاد است و نیازبه کار گروهی دارد تا به زبان‌های مختلف ترجمه شود و مردم جهان از اتفاقاتی که در تخریب بقیع رخ داد، مطلع شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید علی قاضی عسگر» امروز (چهارشنبه، 29 اردیبهشت) در گردهمایی بین المللی بقیع، حرم اهل‌بیت و اصحاب پیامبراکرم (ص) که به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب حرم ائمه بقیع علیهم‌السلام و به همت  و سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری به صورت حضوری و مجازی در قم برگزار شد، به صورت ویدئوکنفرانس در این گردهمایی شرکت کرد و با اشاره به عرصه‌های پژوهشی درباره بقیع، اظهار داشت: در رابطه با مسئله بقیع ما باید در این حوزه، موضوعات پژوهشی را گسترش دهیم از جمله درباره تاریخچه بقیع که قبل از پیدایش اسلام، مردم مدینه در چند قبرستان، اموات خود را دفن می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: بعد از پیدایش اسلام، پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله پس از ورود به مدینه به دنبال قبرستان جدید بودند که وقتی به بقیع رسیدند، فرمودند که من مأمور شدم همین جا را به عنوان قبرستان ایجاد کنم؛ در روایات آمده است که در روز قیامت، 70 هزار نفر که مانند شب چهارده می‌درخشند از این قبرستان برمی‌خیزند؛ اما ما هنوز پژوهش جامع درباره مدفونین در قبرستان بقیع نداریم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسگر تصریح کرد: به جز چهار امام معصوم علیهم‌السلام، چهره‌های برجسته جهان اسلام مانند صحابه وفادار پیامبر(ص)، عباس عموی پیامبر(ص)، همسران، انصار، تابعین و هزاران انسان پاک و شایسته در این مکان مدفون شدند که باید همه آنان را بشناسانیم تا اهمیت بقیع برای همه شیعیان و بلکه همه مسلمانان مشخص شود.

 

وی تأکید کرد: ما باید پیشینه تاریخی مکه و مدینه را مورد توجه قرار دهیم و تحولات دوره‌های مختلف را بررسی و ریشه یابی کنیم.

 

رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه به روی کار آمدن سعودی‌ها اشاره کرد و گفت: سعودی‌ها از زمان حکومت در عربستان دست به جنایات فراوانی زدند که یکی از آنها تخریب قبور بقیع است و جنایات دیگری هم در تاریخ داشتند که باید تحولاتی که در این دوره رخ داده، مورد پژوهش قرار گیرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسگر افزود: بعد از تخریب بقیع توسط سعودی‌ها و شور و هیجانی که در ایران، عراق و هند و غیره رخ داد، با این حال سعودی‌ها توانستند پایه‌های حکومت خود را محکم کنند و هیچ امتیازی برای شیعیان قائل نشدند. جریانات بسیار گسترده ای که ایران و عراق صورت گرفت، به جایی نرسید که علت آن باید مورد بررسی قرار گیرد که چرا بازسازی‌ها به نتیجه نرسید و علما  با توجه به تلاشی که کردند تا بقیع از این غربت نجات پیدا کند، اما نتیجه ای صورت نگرفت.

 

رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی یادآور شد: درطول تاریخ بعد از تخریب بقیع تا به امروز، تلاش‌های زیادی برای مرمت بقیع صورت گرفت اما اسناد آن جمع آوری نشده است.

 

وی با اشاره به کتاب «غربت بقیع» که در این مراسم رونمایی شد، گفت: جمعی در ایران به فکر افتادند تا کارهایی برای احیای بقیع انجام دهند که در این راستا، بحث فرهنگسازی حوزه زیارت را داریم که باید به صورت مناسب انجام شود و تعامل شیعه و سنی در موضوع فرهنگسازی زیارت نیاز به فعالیت و پژوهش دارد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسگر بیان داشت: اسناد درباره بقیع زیاد است و نیازبه کار گروهی دارد تا به زبان‌های مختلف ترجمه شود و مردم جهان از اتفاقاتی که در تخریب بقیع رخ داد، مطلع شوند.

پایان پیام/414

منبع: شبستان

کلیدواژه: گردهمایی بین المللی تخریب قبور ائمه بقیع ع بقیع حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر تخریب بقیع سعودی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری- ژوزه مورایس به دین اسلام گروید

به گزارش «ورزش سه» مورایس پرتغالی که از سال گذشته هدایت سپاهان را بر عهده گرفته، از آیین مسیحیت به دین اسلام و مذهب شیعه گرویده است. این خبر در نشست مطبوعاتی سپاهان و پس از پیروزی مقابل استقلال ملاثانی اعلام شد. 

او که گفته می شود به زودی با یک زن مسلمان ایرانی پیوند ازدواج خواهد بست، یکی از ده ها ستاره و چهره نامدار فوتبال است که دین اسلام را برای ادامه زندگی برگزیده است. 

پیش از مورایس، چهره های نامداری نظیر فرانک ریبری، کلارنس سیدورف، نیکولاس آنلکا، پل پوگبا و.... مسلمان شده بودند.

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • عکس| رقص نور به جای آسفالت؛در تونل کندوان چه خبر ست؟
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • لحظات مرگ یک چهره برجسته در مراسم بزرگداشتش
  • ژوزه مورایس مسلمان شد
  • فوری- ژوزه مورایس به دین اسلام گروید
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد